bedenk u eigen bonbon

CHALLENGE THE MASTER

Als je de Chocolaterie binnen kom lopen ziet alles er even lekker uit, maar is er ook die ene smaak ? u lievelingssmaak of bent u gewoon benieuwd naar een nieuwe combinatie waar nog nooit iemand aan gedacht heeft?.. ik wil deze voor u maken, doormiddel het makkelijke contact via WhatsApp of email ben ik altijd bereikbaar.
U vertelt mij wat u helemaal geweldig lijkt, Ik stel u dan vervolgens de beste aanpak. eens? ik ga aan de slag!

over de chocolade:

Uitsluitend werk ik alleen met de beste chocolade. mijn 5 chocolade soorten zijn:
puur. is natuurlijk minder zoet van smaak en gaat daarom goed in combinatie met rode vruchten gelei of een koffielikeur.
melk. melk chocolade van Callebaut is onwijs romig van smaak en smelt op de tong,  gaat erg goed met een noten práline 
wit. Romig en zoet van zichzelf, erg lekker hiermee zijn tropische smaken of een liquor als guarenta tres[43].
Ruby. Deze is speciaal, zacht als witte chocolade met een pittig cacao gehalte als puur. in de chocolade zitten rode vruchten verwerkt voor een unieke smaak
gold. Dit is voor de absolute karamel liefhebber, dit is zo zacht en romig dit moet je een keer geprobeerd hebben 

verschillende vullingen

Vruchten'gells: ik gebruik pectine voor mijn vruchtengels, dit is een bindmiddel dat de smaak er veel beter uit laat komen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld gelatine.
ganach: emulsie van room en chocolade, hier kunnen likeuren en vruchtenpuree worden gecombineerd.
praline: wordt gemaakt van vers gebruineerde noten en nougatine op 50/50 basis
karamel: kan zo veelzijdig zijn, denk aan specerijen of ingekookte vruchten puree ‘s
Marsepijn: Amandelspijs of marsepijn is uiterst geschikt als vulling door hem zacht the draaien met roomboter en een likeur of een noten pasta.

Een goed gevuld luxe bonbondoos met strik en bloem gevuld met u eigen creatie